ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Egkyos.gr

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγόρασε εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συντρέχουν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Αποστολή λάθους προϊόντος από την εταιρεία μας.
2) Ελαττωματικό προϊόν.
3) Λάθος νούμερο.
4) Αναντιστοιχία της περιγραφής με το τελικό προϊόν.
5) Υπαναχώρηση αγοράς.

Η επιστροφή γίνεται αποδεκτή εφόσον η αγορά έγινε αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα και το εμπόρευμα βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (συσκευασία, ετικέτες, αρτιότητα προϊόντος) και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Για λόγους υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας δεν επιστρέφονται εσώρουχα, μαγιό, κολάν, καλσόν και κάλτσες.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι η υπαναχώρηση αγοράς, τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον αγοραστή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από την εταιρεία μας, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή εκτελείται με τη Γενική Ταχυδρομική εταιρεία ταχυμεταφορών. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή φωτοτυπία αυτής και να είναι πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο επιστροφής. Το προϊόν παραδίδεται προς επιστροφή στη μεταφορική εταιρεία, συσκευασμένο και προστατευμένο, προκειμένου να παραδοθεί στην έδρα μας, Σουλίου 146, Άγιος Δημήτριος Αττικής, ΤΚ 17342.

Αμέσως μετά την παραλαβή του από εμάς, θα εκτελείται έλεγχος και επικοινωνία μαζί σας για τη γνωστοποίηση εξελίξεων. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών. Ο τρόπος επιστροφής των χρημάτων είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία της αγοράς. Σε περίπτωση αγοράς με χρήση αντικαταβολής δεν καταβάλλονται τα έξοδα αντικαταβολής, παρά μόνο η καθαρή αξία του προϊόντος μέσω κατάθεσης σε δηλωθέντα τραπεζικό λογαρισμό. Σε όλες τις περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Αναφορές φθαρμένων προϊόντων γίνονται αποδεκτές με δωρεάν αντικατάσταση και αποστολή, εφόσον δηλωθούν άμεσα κατά την παραλαβή τους. Εφόσον δεν δηλωθεί ΑΜΕΣΑ η εταρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αναγνωρίσει τη φθορά και να αρνηθεί την επιστροφή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ